מתכונים טבעוניים וצמחוניים - עמוד 5
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מנות
- 4 מנות
סלט בורגול ואגוזי מלך
סלט בורגול ואגוזי מלך עשיר בטעמים ובצבעים. את הסלט המיוחד הזה אפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת מרשימה לצד הארוחה. הידעתם? אגוזי מלך הם מקור לאומגה 3.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 35 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- איטלקי
בולונז טבעוני
בולונז טבעוני מנצח, מתאים לארוחות צהריים או לארוחות מיוחדות. מתכון טעים, מזין ומשביע שאפילו ילדים בררנים אוהבים!
- רמת קושי
- קשה
- זמן כולל
- שעתיים
- מנות
- 15 קובות (5 מנות מרק)
- מטבח
- עיראקי
קובה סלק
מתכון טעים ובריא לקובה סלק. הטעמים הנהדרים של הקובה משתלבים בצורה מושלמת עם המרק ויוצרים יחד מנה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה! המתכון מתאים לארוחות מיוחדות או סעודות חג עם אורחים ותמיד גורר תגובות נלהבות!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- תבנית קוגלהוף
עוגת גזר טבעונית
אם חיפשתם את המתכון המושלם לעוגת גזר טבעונית – אז החיפוש הושלם בהצלחה! עוגת גזר ללא ביצים כמו שבחיים לא טעמתם, מחכה לכם במתכון הזה.
- רמת קושי
- קל
מרק ירקות ביתי
מרק ירקות ביתי קלאסי, טעים במיוחד ועשיר בויטמינים ומינרלים. מתכון פשוט למרק אידיאלי ומנחם ליום חורפי.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
- מנות
- תבנית פאי 24
פשטידת ברוקולי
פשטידת ברוקולי קלה להכנה וטעימה כל כך שתשדרג כל ארוחה שתכינו לסעודה חגיגית. הפשטידה משביעה, מלאה בסידן ובחלבון, ואפילו ילדים עפים עליה! רק נשאר להכין וללקק את האצבעות…
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- הודי
דאל עדשים ירוקות
דאל עדשים ירוקות הוא תבשיל הודי מסורתי, מהיר וטעים. המילה "דאל" בסנסקריט (השפה ההודית העתיקה) פירושה "חצוי" והיא מתייחסת ככל הנראה לקטניות החצויות המשמשות כרכיב עיקרי בה. רובנו מכירים דאל מעדשים כתומות חצויות, אך במקומות שונים בהודו מכינים אותו גם מאפונה צהובה חצויה ומשעועית מאש …
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 500 גרם
ממרח עדשים כתומות
מתכון לממרח עדשים כתומות קליל ובריא! גיוון מעולה לממרח החומוס המוכר ומנה טעימה בפני עצמה!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 3 שעות ו-10 דקות
- מנות
- 25-30 קציצות קטנות
קציצות ברוטב עגבניות טעימות ורכות
מתכון טעים ובריא לקציצות ברוטב עגבניות עם טופו ועדשים שיכול לעזור להימנע מכאבי בטן אחרי האוכל. הן טעימות במיוחד אם נותנים להן כמה שעות להיספג היטב ברוטב, אבל לא מבטיחה שתצליחו להתאפק מלנשנש אותן גם ישירות מהמחבת.