מתכונים טבעוניים וצמחוניים - עמוד 56
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 2-3 מנות
- מטבח
- אסייתי
מוקפץ תאילנדי עם טמפה
מתכון מהיר וקל להכנה, במיוחד אם חותכים את כל הירקות מראש. הטעם החמוץ-מתוק-חריף מזכיר קצת פאד תאי, רק בלי רוטב הדגים ועם מצרכים זמינים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 3 כוסות
- מטבח
- אמריקאי
ליקר ביצים ללא ביצים
ליקר ביצים הוא אחד המשקאות המזוהים ביותר עם חג המולד, אך גם מי שנמנעים מביצים נאות מטעמים בריאותיים או אידיאולוגיים יכולים ליהנות מהמשקה הארומטי. מתכון זה מציע ליקר ביצים ללא ביצים שמכינים בקלי קלות בבלנדר או עם בלנדר מוט. כדי להסמיך את המשקה, מחליפים את הביצה באגוזי קשיו או בקרם קוקוס (פירוט באפשרויות הגיוון).
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 50 דקות
- מטבח
- עיראקי, ערבי
לביבה ערבית
לביבה ערבית, עיג'ה עיראקית או ערוק – לא משנה איך תקראו לה, העיקר שתגישו עיג'ת ברוקולי בארוחת הבוקר או הצהריים הבאה שלכם 🙂 הע'יגה היא קציצה שמזוהה עם המטבח הפלסטיני והעיראקי. נהוג לאכול אותה בשבת בבוקר, לצד סלטים, חצילים, פיתות וטחינה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 8 חצאי סלקים ממולאים
סלק ממולא
מתכון נהדר לסלק ממולא בקינואה, גמבה קלויה וגבינה בולגרית טבעונית – מנה חגיגית, צבעונית וטעימה, מלאה בחלבון וקלה להכנה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 50 דקות
- מנות
- לביבה גדולה
רושטי
רושטי – לביבת הענק השוויצרית שתעשה לכם את היום!
- רמת קושי
- קל
ממרח טבעוני בסגנון דג
מתכון קל ומהיר לממרח טופו מ-ע-ו-ל-ה בסגנון דג! מתאים למרוח על קרקר, בסנדוויץ' או אפילו לאכול לבד.
- רמת קושי
- קל
בורגר טבעוני בסגנון דג
המבורגר? דג?! אולי… דגבורגר? או שבכלל המבודג? והוא בכלל טבעוני! הכנו לכם מתכון להמבורגר טבעוני בסגנון דג, לא פחות ממושלם – התענוג מובטח!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 18 קציצות
קציצות חומוס ואצות
מתכון מעולה לאמצע השבוע או כשאין הרבה זמן לבשל. הרבה ברזל וחלבון, והכי חשוב טעים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 4 מנות
"פילה" סוי-ג'וי
נתחי ה- Soy Joy עשויים בטכנולוגיה מיוחדת שטוחנת את הסויה ואז בונה אותם בשכבות, מה שגורם להם להיות עסיסיים וסופגי טעמים במיוחד. הנתחים מורכבים מ-100% סויה ללא תוספים, מכילים 50% חלבון למוצר יבש ומהווים בסיס מזין ומשביע למנות רבות. הם מצוינים כשניצלים, נגאטס, נתחים ברוטב חמוץ מתוק, מוקפצים, שווארמה, סטייק, מעורב ירושלמי, ובתבשילים שונים.