
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פשטידת ברוקולי קלה להכנה וטעימה כל כך שתשדרג כל ארוחה שתכינו לסעודה חגיגית. הפשטידה משביעה, מלאה בסידן ובחלבון, ואפילו ילדים עפים עליה! רק נשאר להכין וללקק את האצבעות…
את הברוקולי אפשר להחליף בתרד, טרי או קפוא, ולהשרותו 5 דקות במים רותחים.
אפשר להוסיף לתערובת המלית גם 3 כפות שמיר קצוץ.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
האם אפשר במקום ברוקולי ,
בכרובית?
היי 🙂 אפשר להחליף בכרובית. בתאבון!
מתכון קצת דל טעם לטעמי . מה עם שמרי בירה? ואגוז מוסקט?
נשמע טעים! נשמח שתעדכני איך יצא 🙂 אפשר גם לתת לכרישה קצת יותר טיגון ולהוסיף עוד שום בשביל לחזק טעמים. בתאבון!
האם צריך לשים את הבצק בתנור ל15 דק לפני המלית? כי זה לא כתוב במתכון
היי הדס, אין צורך לאפות את הבצק לפני הוספת המלית 🙂 בתאבון!