
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
זהו מתכון שעובר אצלנו במשפחה לפשטידת תרד מצויינת, וזו הגרסה הטבעונית למתכון המקורי של סבתא. השילוב של הבצק והמילוי פשוט נהדר ויוצר פשטידה טעימה ומשביעה שמתאימה לכל ארוחה!
לגיוון ניתן למלא את הבצק לפשטידה במילויים אחרים כיד הדמיון, לדוגמא: ירקות שונים מעורבבים (כגון גזר, בטטות, תפוחי אדמה, כרובית, ברוקולי) מבושלים ומתובלים עם כורכום וכמון, ומעט מטבוחה מעליהם.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
היי, יעבוד גם עם קמחים ללא גלוטן?
היי רונה, לא ניסיתי אבל כנראה שאפשר 🙂 כדאי להוסיף את המים לאט וכל פעם לערבב עד שמגיעים לבצק שאפשר לעבוד איתו, כי ייתכן שכמות המים תהיה מעט שונה. עוד בעיה יכולה להיות שהבצק יתפורר. אם הבצק מתפורר ואי אפשר לרדד אותו, אפשר להדק אותו בעזרת האצבעות על תחתית התבנית, ואת השכבה העליונה לפורר מעל (זה יצא כמו קראמבל), וזה יתייצב באפייה. בתאבון!
הי.. הכנתי ויצא מעולה. תודה רבה
הכנתי עוד אחת עם לקט עלים מהשטח.
היי בני, איזה כיף! שמחה שאהבת 🙂