עוגות

רבים מופתעים לגלות עד כמה קל להכין עוגות ועוגיות ללא ביצים וחלב. לאחר כמה ניסיונות מגלים שמבחינת הטעם, הביצה אינה נחוצה ברוב הקינוחים, וחלב צמחי (סויה, שקדים ועוד) משתלב בטעמים טוב יותר מאשר חלב פרה. מבחינת המרקם, אין בעיה "להדביק" עוגות ועוגיות באמצעות קמח ומים, מחית בננות או רסק תפוחים למשל. טיפים נוספים לאפייה ובישול ללא ביצים.

לפניכם מתכונים לסוגים שונים של עוגות ועוגיות טבעוניות. בסקציית העוגות אתם מוזמנים להתפנק בעוגת בננה ושוקולד, עוגת תפוחים או עוגת דבש תמרים.

ניתן להכין עוגות גבינה טבעוניות, ללא חלב, שיוצאות לא פחות טעימות מאשר עוגות הגבינה הרגילות. נסו למשל את המתכון שכאן לעוגת גבינה טבעונית.

32 מתכונים

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
30 אוזני המן
מטבח
יהודי

מתכוני אתגר 22