
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מתכון פשוט ומנצח לעוגת שוקולד טבעונית, שמוכיח כמה קל לאפות בלי ביצים! מחפשים קינוח ללא אפייה? נסו את קינוח הטפיוקה וקרם קוקוס שלנו!
לאחר שהעוגה מתקררת, מומלץ לגרר עליה שוקולד מריר באמצעות קולפן ירקות.
מומלץ להוסיף לתערובת כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ דק.
להכנת עוגת קפה, החליפו חצי מכמות הקקאו בקפה נמס.
להכנת מאפינס, השתמשו בחצי הכמות לתבנית של 8 מאפינס, מלאו כל שקע ב-3/4 מהתערובת ואפו כ-20 דקות. מחפשים מתכון למאפינס אחרים? למתכון למאפינס בטטה.
מוזמנים לנסות גם את כדורי השוקולד שלנו (זהירות זה ממכר).
למה לא להשתמש בביצים? 5 סיבות להוציא את הביצים מהמטבח.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אמאלה מה נסגר עם השלמות הזאת??? הטעם של הציפוי עם השילוב של חמאת בוטנים וסילאן על הקקאו פשוט גאוני! הוספתי לעוגה שברי אגוזים ופקאנים וזה יצא מדהים! ממש קל להכין!
זה נכון…
אבל הנכד שלי אלרגי לבוטנים🤨🙃
אז אשמח לדעת מה תחליף לחמאת בוטנים.?.
איזה תחליף אפשר במקום חמאת בוטנים.?.
היי תמר, אפשר להשתמש בטחינה במקום 🙂 בתאבון!
מתי תוכלי להשיב לשאלתי .?.
שלום תמר. האם אפשר קמח מלא ולא קמח לבן . והאם אפשר בסיר פלא במקום תבנית עגולה . תודה
שלום יגאל 🙂 אין בעיה להשתמש בסיר פלא, רק יכול להיות שזמן האפייה ישתנה מעט.
לגבי הקמח – קמח מלא לרוב לא עובד טוב בעוגות בחושות כי הוא כבד מדי. אפשר להחליף ל-50% קמח מלא ו-50% קמח לבן. אופציה נוספת היא קמח כוסמין מלא, שהוא פחות כבד. בשני המקרים העוגה תהיה מעט יותר דחוסה מאשר עוגה מקמח לבן. בתאבון!
עוגה טעימה מאוד😊
איזה כיף לשמוע! בתאבון 🙂
כמה מעלות בתנור?
היי מאור, 180 מעלות 🙂