בראוניז חתוכים על צלחת

בראוניז

אין קינוח יותר פשוט וטעים מבראוניז. חצי שעה של הכנה ויש לכם מספיק בראוניז לשבוע הקרוב! תהנו, ואם נשנשתם הכל מיד- תמיד אפשר להכין עוד 🤩
רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
15 בראוניז
מטבח
אמריקאי

מרכיבים

מצרכים יבשים:

  • 300 גרם קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 150 גרם קקאו
  • 250 גרם סוכר חום
  • 150 גרם סוכר לבן
  • מעט מלח

מצרכים רטובים:

  • 180 מ"ל שמן
  • 300 מ"ל חלב סויה

בסוף:

  • 400 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו לתוך קערה גדולה.
  3. מוסיפים את הרכיבים הרטובים ומערבבים.
  4. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים שוב עד שמגיעים לתערובת חלקה.
  5. מוסיפים את השוקולד המריר וממשיכים לערבב.
  6. אופים בתנור ל-15 דקות.
  7. מוציאים את התבנית להתקרר, ולאחר כחצי שעה חותכים לריבועים.

טיפים

הכי טעים להגיש חמים עם כדור גלידת וניל טבעונית קרה בצד.

במידה ורוצים בראוניז במתיקות מופחתת – אפשר להוריד את כמות הסוכר, לטעום את הבלילה ולהוסיף עוד סוכר במידת הצורך.

בתאבון! 🤤🎂

דרגו את המתכון:
11 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
12 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם