מאפינז בננה עם שוקולד צ׳יפס

מאפינס בננות עם שבבי שוקולד

ידוע שהבוקר התחיל טוב אם הוא בוקר של מאפינס בננות עם שבבי שוקולד לצד הקפה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות

מרכיבים

  • 1 כוס קמח רב תכליתי
  • 60 גרם רסק תפוחים
  • 1 בננה
  • שבבי שוקולד מריר פרווה
  • 12 כוס סוכר חום
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתיה

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה צמיגית.
  2. מוזגים את הבלילה לתוך תבניות למאפינס (מנג'טים). ממלאים כל מנג'ט עד למחציתו.
  3. אופים למשך כחצי שעה, בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
  4. לאחר האפייה, מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.

טיפים

מומלץ לצד הקפה של הבוקר.

מחפשים מתכון למאפינס אחרים? למתכון למאפינס בטטה.

דרגו את המתכון:
49 דירוגים, 3.3 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם