
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
למי שרוצה לקבל בצק פריך בעוגה, מומלץ להשתמש במקום שמן רגיל בשמן קוקוס שמהווה תחליף מוצלח למרגרינה או חמאה. לאור מחירו הגבוה, ניתן להשתמש ברבע כוס שמן רגיל ורבע כוס שמן קוקוס.
מומלץ להוסיף לבצק אגוזים ושקדים קצוצים דק.
לתפוחים המתבשלים במחבת אפשר להוסיף חצי כוס יין אדום ולתת למים להתאדות.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אין לי מילים להודות לכם על המתכון)))))לא היו לי תפוחים,אז למילוי הלכו אוכמנית כחולות,דומדומניות שחורות,דובדבן חמוץ מצנצנת,אננס מצנצנת,ותפוח אחד,ויין אדום.יצא פגז,טעם של ילדות שלי!
הא,שכחתי,גם קצת מנגו קפוא))))
נשמע מעולה! איזה כיף שיצא טוב 🙂
היי! אפשר להמיר בקמח כוסמין?