פאי תפוחים

פאי תפוחים

40
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון פשוט לפאי תפוחים טעים במיוחד, ללא ביצים ושאר מוצרים מן החי.

רמת קושי
קל

מרכיבים

החומרים לשכבת התפוחים

  • 8 תפוחים (לא חמוצים)
  • 1.5 כפיות קינמון
  • 1.5 כפות סוכר חום

החומרים לשכבת הבצק

  • 1 כוס קמח תופח
  • 12 כוס סוכר
  • 1.5 בננות מעוכות למחית
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון

הוראות הכנה

  1. קולפים ופורסים דק את התפוחים, ומסדרים בשכבות בתבנית משומנת.
  2. בוזקים מעל התפוחים כפית וחצי קינמון וכף וחצי סוכר.
  3. מערבבים בקערה את חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה בצורה אחידה על התפוחים עד לכיסויי כל התבנית.
  5. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כשעה.

הצעות גיוון

רוצים לנסות מתכון שווה נוסף? למתכון למאפינס בטטה.

אולי יעניין אותך גם