פאי תפוחיםאלונה להבחתיכת פאי תפוחיםאלונה להבפאי תפוחים על צלחת הגשהאלונה להב

פאי תפוחים

מתכון פשוט לפאי תפוחים טעים במיוחד, ללא ביצים ושאר מוצרים מן החי.

רמת קושי
קל
מנות
תבנית פאי 22

מרכיבים

החומרים לשכבת התפוחים

  • 8 תפוחים (לא חמוצים)
  • 1.5 כפיות קינמון
  • 1.5 כפות סוכר חום

החומרים לשכבת הבצק

  • 1 כוס קמח תופח
  • 12 כוס סוכר
  • 1.5 בננות מעוכות למחית
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 13 כוס חלב סויה

הוראות הכנה

  1. קולפים ופורסים דק את התפוחים, ומסדרים בשכבות בתבנית משומנת.
  2. בוזקים מעל התפוחים כפית וחצי קינמון וכף וחצי סוכר.
  3. מערבבים בקערה את חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה בצורה אחידה על התפוחים עד לכיסויי כל התבנית.
  5. אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.

הצעות גיוון

רוצים לנסות מתכון שווה נוסף? למתכון למאפינס בטטה.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם