
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ניתן להחליף את בסיס ה"פירורים" של העוגה בשתי שכבות של ביסקוויטים שלמים (בתבנית מרובעת) מורטבים קלות בחלב סויה בנס קפה.
ניתן לקשט בפרוסות פרי (תותים, קיווי וכד').
ניתן להחליף חלק מכמות הביסקוויטים באגוזים טחונים.
מומלץ להכין כמות כפולה של התחתית ולפזר גם מעל העוגה.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
היי נראה מעולה ! למי שלא אוכל סויה מה ניתן לשים במקום חבילת גבינת סויה טופוטי ועדיין להישאר עם בסיס הפירורים?
היי נופר, אפשר להשתמש בקרם קשיו של העוגה https://veg.co.il/recipes/cakes/cashew-strawberry-cream-cake/ כתחליף לקרם עם גבינת הסויה בעוגה הזאת. בתאבון!
אחלה מתכון רק חבל שזה לפי חבילות ולא מידות מדוייקות. לגרים בחו"ל עם אריזות אחרות זה קצת כמו קוד שצריך לפענח…
אפשר לשים במקום חלב קוקוס
קרם קוקוס?
היי 🙂 כן, העוגה פשוט תצא קצת יותר שומנית ועשירה. או שאת יכולה להחליף את חלב הקוקוס בחצי כוס מים/חלב צמחי וחצי כוס קרם קוקוס. בתאבון!