אהבת את העוגה?
יש לנו עוד המון מתכוני עוגות ומאכלים מדהימים נוספים חינם באתגר 22. תקבלו גם טיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים!
לציפוי מומלץ להמיס בסיר על להבה בינונית 100 גרם שוקולד מריר עם 100 גרם חלב צמחי, ולמרוח מעל העוגה.
אפשר להכין גם בתבנית שקעים או בתבניות אישיות קטנות, ואז זמן האפייה יהיה בערך 15-25 דקות.
אפשר להוסיף לתערובת חופן (לא יותר) של אגוזי פקאן, אגוזי מלך או שוקולד צ'יפס.
עדיף שלא להחליף את חלב הסויה כי החלבון שבו חיוני להצלחת המתכון.
ככל שקמח השקדים יהיה טחון דק יותר והשקדים יהיו טריים יותר – ככה העוגה תהיה טעימה יותר. זו תוצאה שכמעט אי אפשר להשיג בבית. לכן מומלץ ללכת לחנות תבלינים שטוחנים בה שקדים קלופים במקום. זה גם יהיה זול יותר מלקנות קמח פחות טרי בסופר או בחנות טבע!
אפשר לקשט בשבבי קוקוס או בשבבי קוקוס קלויים.