מאפינס בטטה ודובדבניםצילום: שרה הורניק

מאפינס בטטה ודובדבנים

מתכון למאפינס בטטה ודובדבנים מתקתקים ומתובלים, שממש קל וכיף להכין.

רמת קושי
קל
מנות
12 מאפינס

מרכיבים

יבשים

  • 1.5 כוסות קמח
  • 12 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 12 כפית קינמון
  • 14 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 14 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 14 כפית מלח

רטובים

  • 1 כוס פירה בטטה (מבטטה בלבד, בלי שמן או תיבול)
  • 12 כוס רסק תפוחים לא ממותק
  • 1 מעדן אלפרו בטעם קרמל
  • 14 כוס מייפל אמיתי
  • 1 חופן נדיב של דובדבנים מיובשים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרפדים את תבנית המאפינס בתבניות קטנות מנייר או מסיליקון.
  3. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים.
  4. מוסיפים את החומרים הרטובים ומערבבים שוב. מתקבלת בלילה מאוד סמיכה, ואין צורך להוסיף נוזלים.
  5. מחלקים את הבלילה לתבניות בעזרת כף ואופים 25 דקות.

הצעות גיוון

את הדובדבנים המיובשים אפשר להחליף בצימוקי, חמוציות, או כל מה שיש לכם במזווה.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם