מאפינס שוקולד צ'יפס

283
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון מדהים של מאפינס שוקולד צ'יפס טעימים במיוחד! בלי מיקסר או מצרכים מיוחדים – תוך כמה דקות הכנה יוצאים מהתנור מאפינס חמים וטריים, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות

מרכיבים

חומרים יבשים:

  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 12 כפית מלח

חומרים רטובים:

  • 14 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף חומץ
  • 1 כוס מים חמים

לשוקולד צ'יפס:

  • 12 כוס שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים – קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה ומלח.
  2. מוסיפים את הרטובים: שמן, תמצית וניל, חומץ ומים, ומערבבים.
  3. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס (ממלאים עד לשלושת רבעי כל שקע), ואופים כ-20 דקות.

אולי יעניין אותך גם