עוגת פרג ואגסים

עוגת פרג ואגסים

עוגה פשוטה וטעימה שעוזרת לשלב פירות וגם אגוזים בתזונה.
רמת קושי
קל
זמן כולל
50 דקות

מרכיבים

  • 400 גר' פרג טחון
  • 1 כוס קמח מלא (מנופה)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 34 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 300 גר' טופו
  • 1 כוס סוכר חום
  • 34 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 אגסים

הוראות הכנה

  1. לערבב את  הפרג, הקמח, אבקת האפייה והאגוזים.
  2. לערבב במעבד מזון את הטופו, הסוכר, השמן והמיץ.
  3. לקלף את האגסים, לחתוך אותם ולהוסיף לתערובת הטופו.
  4. לערבב את שתי התערובות ולצקת לתוך תבנית.
  5. לאפות ב-180 מעלות במשך כ-40 דקות.

טיפים

מומלץ לאכול עם גלידה קרה או לצד הקפה בבוקר.

דרגו את המתכון:
8 דירוגים, 3.6 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם