עוגת טופו ולימון

עוגת טופו ולימון

מתכון לעוגת טופו ולימון, טעימה מאוד ובעלת חמיצות שאפשר להתאהב בה. בתאבון!

רמת קושי
קל

מרכיבים

לבצק

  • 2 כוסות קוואקר
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות סוכר
  • 14 - 13 כוס מים

למילוי

  • 1 ק"ג טופו רך
  • 13 כוס מיץ לימון
  • 1 כוס סוכר
  • 13 כוס שמן
  • 3 כפות עמילן תפוחי אדמה
  • גרידת לימון מ-3 לימונים

הוראות הכנה

  1. חותכים את הטופו למשטחים בעובי של ס"מ ולייבש בין שתי מגבות, כשמשהו כבד מונח מלמעלה, כדי לנקז את הנוזלים.
  2. טוחנים את הקוואקר במעבד מזון, מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק רטוב במידה.
  3. מהדקים את הבצק לתבנית פאי משומנת ואופים 15-10 דקות ב-180 מעלות.
  4. מעבדים במעבד מזון את הטופו, הלימון והסוכר, עד שהתערובת חלקה וקרמית ללא גושים.
  5. מוסיפים את השמן ומעבדים, מוסיפים את העמילן ומעבדים.
  6. יוצקים את תערובת הטופו על הבצק המוכן ואופים 40-30 דקות ב-180 מעלות.
  7. מצננים לפני ההגשה.
דרגו את המתכון:
guest
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
חמי
חמי
29 בינואר 2021 11:37

מה אפשר לשים במקום עמילן תפוחי אדמה??

רוני פורסטנברג
מנהל/ת
רוני פורסטנברג
29 בינואר 2021 14:33
תגובה ל  חמי

היי, אפשר להחליף את עמילן תפוחי האדמה בקורנפלור. בתאבון! 🙂

חמי
חמי
29 בינואר 2021 11:43

לאיזה גודל תבנית המתכון.?

רוני פורסטנברג
מנהל/ת
רוני פורסטנברג
29 בינואר 2021 14:34
תגובה ל  חמי

המתכון מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ 🙂

אולי יעניין אותך גם