עוגת טופו ולימון

9

מתכון לעוגת טופו ולימון, טעימה מאוד ובעלת חמיצות שאפשר להתאהב בה. בתאבון!

רמת קושי
קל

מרכיבים

לבצק

  • 2 כוסות קוואקר
  • 3 כפות שמן
  • 3 כפות סוכר
  • 1/4-13 כוס מים

למילוי

  • 1 ק"ג טופו רך
  • 13 כוס מיץ לימון
  • 1 כוס סוכר
  • 13 כוס שמן
  • 3 כפות עמילן תפוחי אדמה
  • גרידת לימון מ-3 לימונים

הוראות הכנה

  1. חותכים את הטופו למשטחים בעובי של ס"מ ולייבש בין שתי מגבות, כשמשהו כבד מונח מלמעלה, כדי לנקז את הנוזלים.
  2. טוחנים את הקוואקר במעבד מזון, מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק רטוב במידה.
  3. מהדקים את הבצק לתבנית פאי משומנת ואופים 15-10 דקות ב-180 מעלות.
  4. מעבדים במעבד מזון את הטופו, הלימון והסוכר, עד שהתערובת חלקה וקרמית ללא גושים.
  5. מוסיפים את השמן ומעבדים, מוסיפים את העמילן ומעבדים.
  6. יוצקים את תערובת הטופו על הבצק המוכן ואופים 40-30 דקות ב-180 מעלות.
  7. מצננים לפני ההגשה.

אולי יעניין אותך גם