עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון טעים ופשוט להכנה של עוגת בננות ושוקולד צ'יפס שלא תוכלו להפסיק לאכול!
רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-15 דקות

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס פתיתי שוקולד (שוקולד צ'יפס)
  • 3 בננות בשלות
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם טופו מפורר

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ופתיתי השוקולד.
  2. מערבלים במעבד מזון או בבלנדר את הבננות, השמן, הסוכר, תמצית הוניל והטופו. אם משתמשים בטופו קשה ניתן להוסיף חלב סויה עד שתתקבל תערובת נוזלית וסמיכה.
  3. מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחידה.
  4. שופכים לתבנית אפייה מוארכת ומשומנת ואופים בחום בינוני במשך שעה.

טיפים לעוגת בננה שוקולד צ'יפס

לקבלת עוגה שוקולדית במיוחד, ניתן לפזר בבלילה קוביות שוקולד במקום שבבים.

בתאבון!

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם