ליאור רובין
בשלן חובב, במיוחד של תבשיל קארי – או ליתר דיוק: ירוק תאילנדי עם טופו, פטריות בזיליקום, אפונה וחציל תאילנדי! התחלתי לבשל רק אחרי שעברתי לצמחונות בתיכון, אבל הבישולים שלי התחילו להשתדרג אחרי שאבא שלי קיבל במתנה ספר מתכונים טבעוני ("בישול טבעוני" של בני סיידא – מומלץ!). כשכל המדינה הייתה בסגר קורונה, אני ביליתי את כל היום במטבח והעליתי עשרות מתכונים טבעוניים חדשים לאתר הצמחונות והטבעונות הישראלי. חוץ מזה אני פעיל למען בעלי חיים בעמותת אנימלס.