פירה טבעוניאוריון אנטה

פירה פרווה בטעם חלבי

פירה במרקם קטיפתי הוא התוספת המושלמת לארוחת צהריים. והמתכון הזה עונה פעם אחת ולתמיד על השאלה מה מחליף את החלב או החמאה כשמכינים פירה פרווה או טבעוני.

רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
6 מנות

מרכיבים

  • 6 תפוחי אדמה אדומים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • מלח
  • פלפל לבן

הוראות הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה והשום במים רותחים במשך כעשר דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
  2. מועכים את תפוחי האדמה והשום.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים בזהירות עד שהפירה במרקם אחיד.
  4. מתבלים במלח ובפלפל לבן.

טיפים

אפשר לשמור את הפירה עד ארבעה ימים במקרר.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 4.5 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם