מוקפץ עם קרם קוקוסאלונה להב מוקפץ עם קרם קוקוסאלונה להב מוקפץ עם קרם קוקוסאלונה להב

מוקפץ עם קרם קוקוס

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון טעים של מוקפץ עם קרם קוקוס שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול! התבשיל הצבעוני הזה מאוד משביע וקל להכנה.
רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות
מנות
3 מנות
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 1 זוקיני ירוק
  • 4 פטריות חורש (או כל פטריה אחרת שאוהבים)
  • 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
  • 12 כוס תירס (קפוא או טרי)
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 13 כוס דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כוס תרמילי שעועית ירוקה
  • 3 שיני שום
  • 12 כוס קרם קוקוס
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, קארי

הוראות הכנה

  1. חותכים את הזוקיני, פורסים את הפטריות לאורך ופורסים את שיני השום לפרוסות עבות.
  2. מקפיצים את הירקות על מחבת רותחת עם מעט שמן זית, במשך מספר דקות.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס והתבלינים ומקפיצים עוד מספר דקות.
  4. מגישים מיד.

בתיאבון!

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם