ירקות מבושלים

במחבת, בסיר או בתנור – מגוון מתכוני ירקות

האגף היפה ביותר בכל סופרמרקט הוא אגף הירקות: מדפים עמוסים בשלל צבעים וצורות, שגורמים למזונות המעובדים והארוזים בפלסטיק להחוויר.

קשה להפריז בחשיבות התזונתית של שילוב ירקות בתפריט: ככל שתאכלו יותר ירקות מסוגים וצבעים שונים, כך גופכם יודה לכם יותר על שפע הוויטמינים, נוגדי החמצון, הסיבים התזונתיים (שאגב, מסייעים באיזון רמות הסוכר והשומנים לאחר ארוחה) ושאר רכיבים חיוניים.

כל ירק שתבחרו יהיה טעים אם תבשלו אותו נכון ובתוספת התיבול המועדף עליכם, ואנחנו כאן כדי לסייע בכך. לפניכם רשימה של מתכונים בסגנונות שונים, רובם פשוטים ומהירים להכנה: תבשיל ירקות בניחוח אורגנו, תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול, רטטוי ועוד רבים וטובים.

37 מתכונים

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
מרוקאי

מתכוני אתגר 22