במיה מהירה ברוטב עגבניות

במיה מהירה ברוטב עגבניות

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון לבמיה מהירה ברוטב עגבניות, שתוכלו להכין גם במטבח לא מאובזר ובמקרים בהם רק מתחשק לכם לאכול משהו מהיר. בתאבון!

רמת קושי
קל
זמן כולל
27 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 400 גרם במיה קפואה (שקית סנפרוסט)
  • 2 עגבניות גדולות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 4 כפיות שום כתוש
  • 1 כף אורגנו
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מרוקנים את תוכן שקית הבמיה לכלי פלסטיק ומחממים במיקרוגל בחום גבוה במשך 7 דקות (ניתן לבשל בסיר מים רותחים).
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: מרסקים את העגבניות במעבד מזון או בפומפייה, ומערבבים עם שאר חומרי הרוטב.
  3. מוסיפים את הרוטב לבמיה, מערבבים ומחממים בתנור מיקרוגל במשך 5 דקות נוספות.
  4. ניתן להגיש כמנה ראשונה (חמה או קרה) בתוספת לחם, או כמה עיקרית על מצע אורז.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם