תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול

תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול

לתחתיות הארטישוק האלו לא תוכלו להגיד לא! מתכון מיוחד לתחתיות ארטישוק טעימות במיוחד ביין לבן ועשבי תיבול, אשר משפר כל ארוחה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 13 כוס מים
  • 13 כוס יין לבן
  • 1 חב' תחתיות ארטישוק קפואות
  • 1 צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 צרור שמיר טרי קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • תבלינים: קארי, מלח, פלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם המים והיין.
  2. מניחים את התחתיות במחבת ומכסים.
  3. כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול, השום והתבלינים, ומקפיצים מספר דקות עד להשחמה והתרככות.
דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם