אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול
נטלי שוינקלשטיין / מתוך הבלוג מתכונים בריאים מצולמים
לתחתיות הארטישוק האלו לא תוכלו להגיד לא! מתכון מיוחד לתחתיות ארטישוק טעימות במיוחד ביין לבן ועשבי תיבול, אשר משפר כל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1⁄3 כוס מים
- 1⁄3 כוס יין לבן
- 1 חב' תחתיות ארטישוק קפואות
- 1 צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 צרור שמיר טרי קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- תבלינים: קארי, מלח, פלפל
הוראות הכנה
- מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם המים והיין.
- מניחים את התחתיות במחבת ומכסים.
- כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול, השום והתבלינים, ומקפיצים מספר דקות עד להשחמה והתרככות.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעתיים ו-30 דקות
- מנות
- 6 פרוסות לזניה
- מטבח
- איטלקי
לזניה ירקות קלויים
מכירים את זה שממש בא לכם לזניה, אבל אין בבית דפי לזניה (או אפילו רסק עגבניות) וממש אבל ממש לא בא לכם ללכת לקנות?
נסו את הלזניה הפשוטה והמדהימה הזו, שעשויה מירקות קלויים במקום דפי לזניה, רוטב עגבניות שהתבשל שעה כדי להצטמצם ולקבל את כל הטעמים שצריך, פסטו כוסברה טרי, גבינת קשיו שקדים ביתית ובצלים מקורמלים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 4 שעות ו-30 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- יפני
סשימי טונה מאבטיח
המתכון היצירתי של vegaliciouslyeva לסשימי טונה טבעוני מאבטיח שבר את הרשת, והגיע הזמן שגם קוראי העברית ייהנו ממנו. החלק הקשה ביותר במתכון הזה הוא התכנון: האבטיח צריך להשתכשך במרינדה לפחות ארבע שעות.
התמורה לסבלנות תהיה דג טונה נא טבעוני, שאפשר לאכול כמו שהוא בתור סשימי או לשים על הסושי או בתוכו.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 27 דקות
- מנות
- 4 מנות
במיה מהירה ברוטב עגבניות
מתכון לבמיה מהירה ברוטב עגבניות, שתוכלו להכין גם במטבח לא מאובזר ובמקרים בהם רק מתחשק לכם לאכול משהו מהיר. בתאבון!