תבשיל ירקות בניחוח אורגנו

בעלת הבלוג " טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים"

קבלו מתכון פשוט מאוד לתבשיל ירקות בניחוח אורגנו, מושלם להגשה על אורז, קינואה או בורגול.

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 תפוח אדמה ירושלמי בינוני
  • 1 בטטה
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ענפי סלרי
  • 12 חבילת פטריות שמפיניון
  • 2 כפות שמן זרעי ענבים
  • 2 כפות חומץ בן יין
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף קארי
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כפיות אורגנו יבש
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • 12 כוס מים רותחים

הוראות הכנה

  1. לחתוך את הירקות בקליפתם (כולל של תפוח האדמה הרגיל והירושלמי והבטטה), לערבב את כל המרכיבים הנוספים ולהביא לרתיחה.
  2. לאחר הרתיחה, להוריד לאש נמוכה ולבשל עוד 15 דקות.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש עם דגן מלא כמו אורז, או קינואה וכדומה.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם