סלט תפוחי אדמה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מי לא אוהב תפוחי אדמה? מתכון מדהים של סלט תפוחי אדמה משביע וקל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה!
רמת קושי
קל
זמן כולל
55 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
גרמני

מרכיבים

  • 5 תפוחי-אדמה קלופים
  • 3 גזרים קלופים
  • 1 כוס אפונה קפואה
  • 4 מלפפונים חמוצים
  • 3 כפות מיונז טבעוני
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה והגזרים בסיר עם מים כחצי שעה – עד שהגזרים מתרככים.
  2. בעשר הדקות האחרונות של הבישול מוסיפים לסיר את האפונה.
  3. מסירים מהאש ומסננים.
  4. חותכים את תפוחי האדמה ואת הגזרים לקוביות, ומעבירים את הקוביות והאפונים לקערה.
  5. חותכים לקוביות גם את המלפפונים החמוצים ומוסיפים לקערה.
  6. מתבלים במיונז טבעוני, במלח ובפלפל, מערבבים ומצננים במקרר.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
מרוקאי