סלט עלי סלק מבושל בסגנון מרוקאי
168 דירוגים
המטבח המרוקאי מפורסם בסלטים המבושלים הרבים שהוא מעמיס על שולחן כל סעודה. על שולחן ארוחות הפסח המרוקאי ניתן בדרך-כלל למצוא סלט מבושל אופייני לעונת האביב: סלט עלי סלק (עלי מנגולד) טעים להפליא.
היום, אפשר למצוא בישראל לאורך כל השנה עלי מנגולד בסופרים, כך שאצל רבים, סלט עלי סלק הפך למנה קבועה בכל ארוחה מיוחדת או סעודת חג.
קחו בחשבון שבעת קניית עלי הסלק, כמות הסלט המתקבלת מצרור עלים ענק היא קטנה יחסית.
הסלט האהוב עליי!