
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
המטבח המרוקאי מפורסם בסלטים המבושלים הרבים שהוא מעמיס על שולחן כל סעודה. על שולחן ארוחות הפסח המרוקאי ניתן בדרך-כלל למצוא סלט מבושל אופייני לעונת האביב: סלט עלי סלק (עלי מנגולד) טעים להפליא.
היום, אפשר למצוא בישראל לאורך כל השנה עלי מנגולד בסופרים, כך שאצל רבים, סלט עלי סלק הפך למנה קבועה בכל ארוחה מיוחדת או סעודת חג.
קחו בחשבון שבעת קניית עלי הסלק, כמות הסלט המתקבלת מצרור עלים ענק היא קטנה יחסית.
המטבח המרוקאי לא ידוע בקמצנותו בשימוש בשמן, ויש המשתמשים לסלט עלי סלק בשליש כוס שמן ויותר. עם זאת, ניתן בהחלט להסתפק גם בשתיים-שלוש כפות שמן אם משתמשים במחבת טפלון.
מגישים קר, עם לחם/מצה, או על מצע של פירה חם או אורז.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22