פסטה עם עגבניות, פטריות וזיתים ברוטב פסטואלונה להבמבט מלמעלה על פסטה עם עגבניות, פטריות וזיתים ברוטב פסטואלונה להבפסטה עם עגבניות, פטריות וזיתים ברוטב פסטו בצלחת הגשהאלונה להב

פסטה פסטו

ארוחה טעימה, קיצית וקלילה שקל להכין אבל קשה להפסיק לאכול.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות
מנות
6 מנות
מטבח
איטלקי

מרכיבים

  • 1 חבילת פטריות חתוכות לפרוסות עבות
  • 12 חבילת פסטה
  • 12 עגבניות שרי חצויות
  • 50 גר' זיתים שחורים (עדיף לא משימורים) חצויים
  • חופן צנוברים
  • 1 לימון

לפסטו

  • 3 חבילות עלי בזיליקום
  • 1 שן שום קלופה
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות שמרי בירה
  • 15 גר' צנוברים
  • מעט מלח

הוראות הכנה

מכינים את הפסטו (אם אתם משתמשים בפסטו מוכן דלגו להכנת הפסטה)

  1. שמים את שן השום במכתש, מפזרים מעט מלח וכותשים בעזרת עלי עד שיש לנו משחה.
  2. מוסיפים את הצנוברים וכותשים עד שכל הצנוברים מעוכים.
  3. מוסיפים מעט מעלי הבזיליקום וכותשים עד שהם מתפרקים (פה צריך להתאמץ קצת).
  4. אחרי שהעלים שהוספנו מעוכים, מוסיפים את העלים בהדרגה עד שנגמרים העלים.
  5. מוסיפים את שמרי הבירה, שמן הזית ומלח אם צריך.

מכינים את הפסטה

  1. מטגנים על אש גבוהה את הפטריות עד שמקבלות צבע זהוב חום ומעבירים לקערה.
  2. מרתיחים מים מומלחים בסיר ומבשלים את הפסטה.
  3. מטגנים במחבת את עגבניות השרי והזיתים כדקה ואז מוסיפים את הפסטה, הפסטו, הפטריות והצנוברים הנותרים.
  4. סוחטים לימון ומגישים.
דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם