אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פסטה פסטו
ארוחה טעימה, קיצית וקלילה שקל להכין אבל קשה להפסיק לאכול.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 35 דקות
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
מרכיבים
- 1 חבילת פטריות חתוכות לפרוסות עבות
- 1⁄2 חבילת פסטה
- 12 עגבניות שרי חצויות
- 50 גר' זיתים שחורים (עדיף לא משימורים) חצויים
- חופן צנוברים
- 1 לימון
לפסטו
- 3 חבילות עלי בזיליקום
- 1 שן שום קלופה
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות שמרי בירה
- 15 גר' צנוברים
- מעט מלח
הוראות הכנה
מכינים את הפסטו (אם אתם משתמשים בפסטו מוכן דלגו להכנת הפסטה)
- שמים את שן השום במכתש, מפזרים מעט מלח וכותשים בעזרת עלי עד שיש לנו משחה.
- מוסיפים את הצנוברים וכותשים עד שכל הצנוברים מעוכים.
- מוסיפים מעט מעלי הבזיליקום וכותשים עד שהם מתפרקים (פה צריך להתאמץ קצת).
- אחרי שהעלים שהוספנו מעוכים, מוסיפים את העלים בהדרגה עד שנגמרים העלים.
- מוסיפים את שמרי הבירה, שמן הזית ומלח אם צריך.
מכינים את הפסטה
- מטגנים על אש גבוהה את הפטריות עד שמקבלות צבע זהוב חום ומעבירים לקערה.
- מרתיחים מים מומלחים בסיר ומבשלים את הפסטה.
- מטגנים במחבת את עגבניות השרי והזיתים כדקה ואז מוסיפים את הפסטה, הפסטו, הפטריות והצנוברים הנותרים.
- סוחטים לימון ומגישים.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 2 מנות
- מטבח
- אמריקאי
מק אנד צ'יז טבעוני
מתכון פשוט וטעים להפליא של מק אנד צ'יז טבעוני, שלא תוכלו להפסיק לאכול!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
פסטה שמנת פטריות
מי בילדותו לא אכל פסטה שמנת פטריות? אין מנה יותר מרשימה וטעימה מזו – ועכשיו יש אותה גם בגרסה הטבעונית 🤩 מתכון מושלם ופשוט שלא תוכלו להפסיק לאכול!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- גרמני
שפצלה
מתכון טעים לשפצלה שמוריד את הפחד מפסטה בהכנה ביתית.