פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינהאלונה להבפסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינהאלונה להבפסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינהאלונה להב

פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה

מתכון מעולה לפסטה ברוטב טעים במיוחד – פסטה סלק ופטריות ברוטב טחינה. יצבע לכם את השולחן בצבע יפה ואת הפה בטעם מדהים!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3 סלקים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 2-3 שיני שום
  • 400 גרם פטריות
  • 1 כפית שמן זית לטיגון
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול
  • 14 כוס טחינה
  • 250 גרם פסטה (מכל סוג)

הוראות הכנה

  1. מקלפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מבשלים כשעה בסיר מים.
  2. מצננים, מסננים ומגררים את הסלק בפומפיה.
  3. בינתיים קוצצים את הבצל, השום והפטריות ומטגנים בשמן זית כ-5 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את הסלק, הטחינה והתבלינים, מערבבים ומסירים מהאש.
  5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים עם תערובת הפטריות והסלק.

טיפים

רצוי להשתמש במיקס של פטריות שמפיניון ופורטובלו.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם