פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה

פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון מעניין לפסטה ברוטב טעים במיוחד – פסטה סלק ופטריות ברוטב טחינה. יצבע לכם את השולחן בצבע יפה ואת הפה בטעם מדהים!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3 סלקים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 ראש שום
  • 400 גרם פטריות
  • 1 כפית שמן זית לטיגון
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול
  • 14 כוס טחינה
  • 250 גרם פסטה (מכל סוג)

הוראות הכנה

  1. מקלפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מבשלים כשעה בסיר מים.
  2. מצננים, מסננים ומגררים את הסלק בפומפיה.
  3. בינתיים קוצצים את הבצל, השום והפטריות ומטגנים בשמן זית כ-5 דקות.
  4. מוסיפים למחבת את הסלק, הטחינה והתבלינים, מערבבים ומסירים מהאש.
  5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים עם תערובת הפטריות והסלק.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם