אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פסטה מלנזנה
מתכון פשוט להכנה של פסטה מלנזה – עם מצרכים זולים, מנה משביעה מאוד והכי חשוב – טעימה במיוחד!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
מרכיבים
- 1 חציל
- 1 חב' ספגטי
- 1 בצל גדול
- 1 ראש שום
- שמן זית לטיגון
- 800 גרם עגבניות מרוסקות טריות או משימורים
- 1 כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
- חוצים את החציל ומניחים על נייר אפייה (עם החלק הפנימי של החציל כלפי מטה). דוקרים את החציל בכמה מקומות בעזרת מזלג וקולים אותו כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-200 מעלות).
- מצננים, מקלפים, וחותכים את בשר החציל לקוביות.
- בינתיים מבשלים את הספגטי בסיר מים, לפי הוראות היצרן, ומסננים.
- קוצצים את הבצל ופורסים את את שיני השום לפרוסות. מטגנים בשמן זית במחבת עמוקה.
- מוסיפים את קוביות החציל, ומערבבים. כשהירקות במחבת מוזהבים, מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והתבלינים ומערבבים.
- לאחר כחמש דקות מורידים מהאש. יוצקים רוטב על כל צלחת ספגטי ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-25 דקות
- מטבח
- איטלקי
מרק איטלקי
מתכון של מרק איטלקי מחמם, מנחם ועשיר בירקות.
- רמת קושי
- קל
ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות
ניוקי ברוטב עגבניות זהו בוודאי מאכל אהוב על רובנו. אז למה שלא נשדרג אותו? קבלו מתכון לניוקי ברוטב עגבניות ואפונה, שיכול להוות תוספת מצוינת לכל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג
לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.