אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פסטה מלנזנה
מתכון פשוט להכנה של פסטה מלנזה – עם מצרכים זולים, מנה משביעה מאוד והכי חשוב – טעימה במיוחד!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
מרכיבים
- 1 חציל
- 1 חב' ספגטי
- 1 בצל גדול
- 1 ראש שום
- שמן זית לטיגון
- 800 גרם עגבניות מרוסקות טריות או משימורים
- 1 כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
- חוצים את החציל ומניחים על נייר אפייה (עם החלק הפנימי של החציל כלפי מטה). דוקרים את החציל בכמה מקומות בעזרת מזלג וקולים אותו כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-200 מעלות).
- מצננים, מקלפים, וחותכים את בשר החציל לקוביות.
- בינתיים מבשלים את הספגטי בסיר מים, לפי הוראות היצרן, ומסננים.
- קוצצים את הבצל ופורסים את את שיני השום לפרוסות. מטגנים בשמן זית במחבת עמוקה.
- מוסיפים את קוביות החציל, ומערבבים. כשהירקות במחבת מוזהבים, מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והתבלינים ומערבבים.
- לאחר כחמש דקות מורידים מהאש. יוצקים רוטב על כל צלחת ספגטי ומגישים חם.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים
מי לא אוהב פסטה?
קבלו מתכון נפלא לפסטה פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים, שהילדים פשוט יעופו עליה!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 35 דקות
- מנות
- 5 מנות
- מטבח
- איטלקי
פסטה עם ברוקולי
פסטה עם ברוקולי ובזיליקום היא מנה נהדרת לארוחת צהריים, שניתן להכין במהירות ולהתענג על כל ביס.
- רמת קושי
- קל
פסטה באבוקדו
אבוקדו 😍 מי לא אוהב אבוקדו?! לקחנו את הפרי המדהים הזה, ושילבנו אותו בפסטה כרוטב מדהים… אל תגידו שלא אמרנו שזה מדהים!