אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ספגטי בירקות גינה
מתכון נהדר כשרוצים להכין פסטה עם רוטב קצת שונה ולהוסיף ירקות לארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 3 מנות
מרכיבים
- 250 גרם ספגטי (חצי חבילה)
- 2 כפות שמן זית
- 1⁄2 בצל קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
- 2 גזרים, חתוכים לחצאי עיגולים
- 1⁄2 כוס אפונה
- 1⁄4 כוס זיתים שחורים, קצוצים
- 2 כפיות תערובת עשבי תיבול
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כעשר דקות.
- בינתיים מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום עד שהבצל נעשה שקוף.
- מוסיפים את שאר הירקות, ומטגנים קלות תוך בחישה. הירקות צריכים להישאר פריכים למחצה ולשמור על צבעוניותם.
- מורידים מהאש, מתבלים בעשבי התיבול ובמלח ובפלפל לפי הטעם.
- מערבבים את הירקות עם הספגטי ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 10 מנות
- מטבח
- איטלקי
בולונז עדשים
מתכון מדהים של בולונז עדשים, עשיר בחלבון, בברזל והכי חשוב – טעים מאוד! מומלץ להגיש ביחד עם פסטה וסלט קצוץ בצד.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מטבח
- אסייתי
סלט אטריות תרד עם טופו צרוב
מתכון לסלט אטריות שמהווה ארוחה משביעה ומהירה עם המון חלבון. סלט אטריות תרד עם טופו צרוב ברוטב תמרהינדי, נענע ורימונים הוא סלט שמתאים גם לאנשים שלא רוצים לעמוד הרבה זמן במטבח. המתכון קל להכנה והכי חשוב – טעים בטירוף!
- רמת קושי
- קל
ספגטי מזוקיני
קבלו מתכון שונה ומגוון מאוד לפסטה – ספגטי מזוקיני, או בשמו המגניב – זודלס! את הספגטי הזה אפשר לאכול קר, ואפשר גם לחמם – אנחנו הכי אוהבים אותו טרי 😻