אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מי לא אוהב פסטה?
קבלו מתכון נפלא לפסטה פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים, שהילדים פשוט יעופו עליה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 300 גרם פטוצ'יני (פסטה מאורכת אך שטוחה)
- 1⁄2 כרובית
- 2 פלפלים אדומים
- 1⁄4 כוס שמן זית
- 1⁄2 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
- 2 כפות שום כתוש
- 1 כף מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 30 גרם צנוברים
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.
- מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.
- לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.
- מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.
- משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה
מתכון מעולה לפסטה ברוטב טעים במיוחד – פסטה סלק ופטריות ברוטב טחינה. יצבע לכם את השולחן בצבע יפה ואת הפה בטעם מדהים!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-25 דקות
- מטבח
- איטלקי
מרק איטלקי
מתכון של מרק איטלקי מחמם, מנחם ועשיר בירקות.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- תאילנדי
פאד תאי
מתגעגעים לתאילנד? לא הייתם ותמיד חלמתם להיות? זה בדיוק המתכון בשבילכם – מתכון לפאד תאי מושלם, קל להכנה וטעים כל כך שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!