פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מי לא אוהב פסטה?

קבלו מתכון נפלא לפסטה פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים, שהילדים פשוט יעופו עליה!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 300 גרם פטוצ'יני (פסטה מאורכת אך שטוחה)
  • 12 כרובית
  • 2 פלפלים אדומים
  • 14 כוס שמן זית
  • 12 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
  • 2 כפות שום כתוש
  • 1 כף מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 30 גרם צנוברים

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.
  3. מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.
  4. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.
  5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.
  6. משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם