פסטה קישואים

פסטה קישואים

מתכון לפסטה קישואים- פסטה עם רוטב מיוחד ועשיר בטעמים המבוסס על קישואים, טופו וחלב קוקוס.

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
30 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 1 חבילה פסטה פוזילי מקמח מלא (רצוי אורגני)
  • 1 חבילה טופו קשה (300-350 גרם) מגורר
  • 34 כוס חלב קוקוס
  • 1 כוס חלב סויה, לא ממותק (רצוי אורגני)
  • 12 כפית סוכר חום
  • שמן לטיגון
  • 12 כפית שורש זנגוויל טרי מגורר
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית מחוקה גראם מאסלה (תערובת תבלינים הודית)
  • קורט קינמון
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם
  • 5 קישואים בינוניים מגוררים וסחוטים
  • עירית קצוצה לקישוט

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בזמן בישול הפסטה, מכינים את הרוטב: משרים את הטופו בתוך תערובת חלב הקוקוס, חלב הסויה והסוכר.
  3. מחממים שמן בסיר בעל תחתית כבדה ומוסיפים את הזנגוויל והשום לטיגון של כ 20 שניות. מוסיפים גראם מאסלה, פלפל שחור וקינמון לטיגון קצר (להיזהר לא לשרוף).
  4. מוסיפים את הקישואים ומאדים מספר דקות תוך ערבוב מתמיד.
  5. מוסיפים את הטופו עם תערובת ה"חלב" ומוסיפים מלח לפי הטעם. מבשלים כחמש דקות על אש בינונית ללא מכסה.
  6. מאחדים את הפסטה המוכנה עם הרוטב וממשיכים לבשל כדקה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מגישים חם בתוספת עירית קצוצה.
דרגו את המתכון:
12 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם