ניוקי פסטו

ניוקי פסטו

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

איטליה מייד אין ישראל: ניוקי פסטו ביתי פשוט להכנה, שלא תרצו להפסיק לזלול!
ניתן להכין את הניוקי בעצמכם, אבל רוטב הפסטו עוטף את גם הניוקי הקנוי בטעמים ירוקים נפלאים במיוחד.

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
3 מנות
מטבח
איטלקי

מרכיבים

  • 1 כוס דחוסה של עלי בזיליקום
  • 3 שיני שום
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף צנוברים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 חבילת ניוקי (500 גרם)

הוראות הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השמן, השום והצנוברים עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
  3. מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן: מרתיחים שני ליטר מים, וכשהמים רותחים זורקים את הניוקי לסיר. לאחר כשתי דקות, כשהניוקי צפים על פני המים, מסירים מהאש ומסננים.
  4. יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגישים חם.

הצעות גיוון לניוקי

אם אהבתם את המתכון הזה, כנראה שתאהבו גם את המתכון לניוקי ברוטב אפונה ועגבניות.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם