ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות

ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות

ניוקי ברוטב עגבניות זהו בוודאי מאכל אהוב על רובנו. אז למה שלא נשדרג אותו? קבלו מתכון לניוקי ברוטב עגבניות ואפונה, שיכול להוות תוספת מצוינת לכל ארוחה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 כוס אפונה קפואה או טרייה
  • 1 בצל גדול
  • 8 שיני שום
  • שמן לטיגון
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1 עגבניה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אורגנו
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 500 גרם ניוקי

הוראות הכנה

  1. משרים את האפונה בקערה עם כוס מים רותחים.
  2. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים למחבת את האפונה (עם המים) ואת רסק העגבניות ומערבבים.
  4. מגררים את העגבניה על פומפיה ומוסיפים למחבת.
  5. מתבלים, מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות. מורידים מהאש.
  6. מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  7. מסננים ויוצקים את הרוטב מעל הניוקי.
  8. מגישים חם.

טיפים לניוקי עם אפונה ברוטב עגבניות

לקבלת מנה ירוקה במיוחד, ניתן להשתמש בניוקי תרד.

בתאבון!

דרגו את המתכון:
14 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם