אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ספגטי מזוקיני
אנט קליינפלד / מתוך סדנת אוכל טבעונאי
קבלו מתכון שונה ומגוון מאוד לפסטה – ספגטי מזוקיני, או בשמו המגניב – זודלס!
את הספגטי הזה אפשר לאכול קר, ואפשר גם לחמם – אנחנו הכי אוהבים אותו טרי 😻
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לספגטי:
- 4 זוקיני גדולים
- מטחנה או קולפן ירקות (עם שיניים המיועדות לקבלת סרטים דקים)
חומרים לרוטב
- 1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
- 1.5 כוסות עגבניות מיובשות, מושרות בשמן או במים
- 3 תמרים מגולענים
- 1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 שן שום
- 1⁄2 כוס מיץ לימון
- 2 כפיות רוטב סויה
- 2 כפיות שמן זית
- מלח, פלפל, בזיליקום יבש ואורגנו יבש לפי הטעם
הוראות הכנה
- לחתוך את הזוקיני לנתחים באורך כ-15 ס"מ.
- לעבד במטחנה או בקולפן עד לקבלת סרטים או חוטים דקים של זוקיני.
- להכניס את כל חומרי הרוטב לבלנדר ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד.
- להניח מספגטי הזוקיני בצלחת, לצקת ממעל את הרוטב, ולהגיש.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 10 מנות
- מטבח
- איטלקי
בולונז עדשים
מתכון מדהים של בולונז עדשים, עשיר בחלבון, בברזל והכי חשוב – טעים מאוד! מומלץ להגיש ביחד עם פסטה וסלט קצוץ בצד.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- איטלקי
ניוקי פסטו
איטליה מייד אין ישראל: ניוקי פסטו ביתי פשוט להכנה, שלא תרצו להפסיק לזלול! ניתן להכין את הניוקי בעצמכם, אבל רוטב הפסטו עוטף את גם הניוקי הקנוי בטעמים ירוקים נפלאים במיוחד.
- רמת קושי
- קל
פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה
מתכון מעולה לפסטה ברוטב טעים במיוחד – פסטה סלק ופטריות ברוטב טחינה. יצבע לכם את השולחן בצבע יפה ואת הפה בטעם מדהים!