ספגטי מזוקיני זודלס

ספגטי מזוקיני

מתוך סדנת אוכל טבעונאי

קבלו מתכון שונה ומגוון מאוד לפסטה – ספגטי מזוקיני, או בשמו המגניב – זודלס!
את הספגטי הזה אפשר לאכול קר, ואפשר גם לחמם – אנחנו הכי אוהבים אותו טרי 😻

רמת קושי
קל

מרכיבים

לספגטי:

  • 4 זוקיני גדולים
  • מטחנה או קולפן ירקות (עם שיניים המיועדות לקבלת סרטים דקים)

חומרים לרוטב

  • 1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1.5 כוסות עגבניות מיובשות, מושרות בשמן או במים
  • 3 תמרים מגולענים
  • 1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
  • 1 שן שום
  • 12 כוס מיץ לימון
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 2 כפיות שמן זית
  • מלח, פלפל, בזיליקום יבש ואורגנו יבש לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. לחתוך את הזוקיני לנתחים באורך כ-15 ס"מ.
  2. לעבד במטחנה או בקולפן עד לקבלת סרטים או חוטים דקים של זוקיני.
  3. להכניס את כל חומרי הרוטב לבלנדר ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. להניח מספגטי הזוקיני בצלחת, לצקת ממעל את הרוטב, ולהגיש.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם