אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג

לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.

רמת קושי
קל
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 225 גרם אטריות אורז או אטריות שעועית
  • 3 כפות שמן
  • 3 שיני שום מעוכות
  • 1 כף ג'ינג'ר (זנגביל) קלוף ומגורר
  • 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ
  • 12 כוס גזר מגורר גס
  • 20 תרמילי אפונת שלג (אפונה סינית, ניתן להשיג קפוא או טרי)
  • מלח או רוטב סויה לפי הטעם
  • 12 כפית שמן שומשום

הוראות הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
  2. מחממים את השמן ומטגנים את השום והג'ינג'ר עד שהם מתחילים להשחים.
  3. מוסיפים את הבצל הירוק, הגזר ואפונת השלג.
  4. מבשלים תוך כדי ערבוב קבוע במשך 2 דקות, ומתבלים במלח לפי הטעם.
  5. מוסיפים את האטריות והופכים מעליהן את הירקות.
  6. מורידים מהאש ומערבבים פנימה שמן שומשום.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם