פסטה עם אספרגוסאוריון אנטה

פסטה עם אספרגוס

פסטה פנה עם אספרגוס, יין ושמנת

אביב הגיע אספרגוס בא! אין דבר יותר מרגש מללכת לסופר ולראות שמוכרים אספרגוס. הבאנו לכם מתכון מעולה ופשוט של פסטה עם אספרגוס – מנה טעימה וקרמית לשלב בה את הירק הכיפי הזה.
רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
6 מנות
מטבח
איטליה

מרכיבים

  • שמן לטיגון
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 פחית שמנת קוקוס
  • 12 כוס יין לבן
  • 12 חב' פסטה פנה
  • 12 ק"ג אספרגוס ירוק, חתוך לחתיכות של 3 ס"מ
  • 1 כוס אפונה קפואה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמרי בירה

הוראות הכנה

  1. מטגנים את השום 30 שניות על אש קטנה עד שהוא מוציא ריח. מוסיפים את השמנת והיין ומביאים לרתיחה.
  2. מבשלים את הפסטה במים מומלחים לפי הוראות היצרן.
  3. מבשלים את האספרגוס במים רותחים מומלחים כחצי דקה. מעבירים למי קרח.
  4. מוסיפים את הפסטה, האספרגוס והאפונה לשמנת.
  5. מתבלים עם מלח, פלפל ושמרי בירה.
  6. מגישים חם.
דרגו את המתכון:
guest
2 תגובות
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם