פסטו

פסטו

פסטו טעים ממש כמו שמכינים באיטליה. ב-15 דקות, תכינו פסטו שאחרי שתטעמו אותו – רק תרצו להכין אותו שוב ושוב.
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מטבח
איטליה

מרכיבים

  • 1 שן שום, קלופה
  • 15 גרם צנוברים
  • 3 חבילות עלי בזיליקום
  • 3 כפות שמרי בירה
  • 3 כפות שמן זית
  • מעט מלח

הוראות הכנה

בעלי ומכתש:

  1. שמים את שן השום בעלי, מפזרים מעט מלח וכותשים עד שמגיעים למרקם של משחה.
  2. מוסיפים את הצנוברים וכותשים עד שכל הצנוברים מעוכים.
  3. מוסיפים מעט מעלי הבזיליקום וכותשים עד שהם מתפרקים, אך לא מתפרקים מדי (פה צריך להתאמץ קצת).
  4. אחרי שהעלים שהוספנו מעוכים, מוסיפים כל פעם עוד קצת עד שנגמרים העלים.
  5. מוסיפים את שמרי הבירה, שמן הזית ומלח אם צריך.

בבלנדר:

  1. שמים את הבזיליקום, השום, שמן הזית והצנוברים בבלנדר וטוחנים עד שמגיעים למרקם חלק.
  2. מוסיפים את שמרי הבירה והמלח ומערבבים.

טיפים

יכול להשאר במקרר כ-5 ימים אחרי ההכנה.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם