ממרח טחינהראובן אילת

ממרח טחינה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

טחינה זה בהחלט מאכל אלוהי לרובנו. היא באה בתור ממרח, בסלט, בקינוחים, אפשר להתשמש בה בתור תחליף ביצה, והיא פשוט בריאה בקטע אחר. קבלו את המתכון הכי בסיסי לממרח טחינה פשוט טעים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות

מרכיבים

  • 1 כוס טחינה גולמית מאיכות טובה
  • 23 כוס מים
  • 1 לימון סחוט
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט פטרוזיליה קצוצה דק
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מוזגים את הטחינה לקערה ומערבבים עם המים כשתי דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.

הצעות גיוון

ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם (פפריקה, כמון וכו'), עשבי תיבול או מעט שמן זית.

ליצירת טחינה ירוקה יש לטחון במעבד מזון כמות גדולה מאוד של פטרוזיליה. ניתן להחליף את המים בעגבנייה בינונית מרוסקת.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם