ממרח אבוקדו ותפוחי אדמה

ממרח אבוקדו ותפוחי אדמה

מתכון של ממרח אבוקדו משביע וטעים שישדרג לכם כל ארוחה עם מינימום מאמץ!
רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות

מרכיבים

  • 2 תפוחי-אדמה
  • 1 אבוקדו בשל
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 לימון סחוט
  • מעט פטרוזיליה קצוצה דק

הוראות הכנה

  1. מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים בסיר מים עם חצי כפית מלח במשך כחצי שעה (או עד שהתפוחי אדמה מתרככים).
  2. מעבירים את תפוחי-האדמה לקערה, ומוסיפים לקערה גם את תוכן האבוקדו.
  3. מועכים למחית, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
דרגו את המתכון:
11 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם