ממרח אבוקדו ותפוחי אדמה

ממרח אבוקדו ותפוחי אדמה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון של ממרח אבוקדו משביע וטעים שישדרג לכם כל ארוחה עם מינימום מאמץ!
רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות

מרכיבים

  • 2 תפוחי-אדמה
  • 1 אבוקדו בשל
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 לימון סחוט
  • מעט פטרוזיליה קצוצה דק

הוראות הכנה

  1. מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים בסיר מים עם חצי כפית מלח במשך כחצי שעה (או עד שהתפוחי אדמה מתרככים).
  2. מעבירים את תפוחי-האדמה לקערה, ומוסיפים לקערה גם את תוכן האבוקדו.
  3. מועכים למחית, מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם