ממרח קישואיםראובן אילת

ממרח קישואים

65
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

ממרח קישואים הוא דרך נהדרת וזולה לשלב קישואים בתפריט שלנו. בגלל שרמת החריפות של המתכון ניתנת לשליטה והמרקם שלו מענג במיוחד – זה ממרח שמתאים גם לילדים סקרנים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
45 דקות

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • 600 גרם קישואים (כ-5 קישואים)
  • שמן לטיגון
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עמוקה.
  2. מגררים את הקישואים בפומפייה ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  4. ניתן להגיש חם, קר או בטמפרטורת החדר.

מתכון שמשתלב נהדר עם ממרח קישואים

מומלץ למרוח את ממרח הקישואים על לחמניות בעשבי תיבול.

אולי יעניין אותך גם