ממרח פלפליםראובן אילת

ממרח פלפלים

74
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

ממרח פלפלים עם טעמים שישדרגו כל ארוחה! מתכון שמתאים לכל סיטואציה – הממרח יכול ללכת על לחם או קרקר, לשמש כמנת צד או אפילו כנשנוש מיד כשמוציאים מהמקרר. פשוט להכין ולהתמכר…

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה

מרכיבים

  • 6 פלפלים אדומים
  • 4 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

  1. חוצים את הפלפלים, קוטמים את הראש ומוציאים את הגרעינים. מניחים בתבנית אפייה על הצד הפנימי, וקולים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.
  2. לאחר שהפלפלים הצטננו, מקלפים ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים את השום וטוחנים לעד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם