אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
גרגירי חומוס עשירים בחלבון ובברזל (אפשר להחליף בקטניות אחרות, שחלק מהן ניתן להנביט ולאכול ללא בישול).
נבטים הם מקור עשיר לשלל ויטמינים, נוגדי חמצון ומינרלים, במצב זמין מאד לעיכול (מומלץ להשתמש בכל סלט בנבטים מסוג אחר).
זרעי חמניה הם מקור עשיר באבץ.
שמרי בירה עשירים בחלבון ובברזל.
פשתן טחון עשיר בחומצת שומן אומגה 3 (יש לטחון את הפשתן בסמוך לזמן האכילה!).
שמן זית עדיף על שמנים אחרים, אך גם ממנו יש לצרוך במתינות.
מיץ לימון עשיר בנוגדי חמצון ובויטמין C.