סלט כרוב לבן עם שומשוםאלונה להבסלט כרוב לבן עם שומשוםאלונה להבסלט כרוב לבן עם שומשוםאלונה להבסלט כרוב לבן עם שומשוםאלונה להב

סלט כרוב לבן עם שומשום

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

סלט כרוב לבן פשוט, טעים ובריא. הידעתם? כרוב הוא מקור מצוין לסידן. מידע נוסף על מקורות סידן מהצומח.

רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות

מרכיבים

  • 1 כרוב לבן
  • 13 כוס שמן (רצוי קנולה)
  • 13 כוס חומץ
  • 13 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות סוכר
  • 200 גרם שומשום

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות (אפשר במעבד מזון) ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מערבבים היטב את השמן, החומץ, רוטב הסויה והסוכר, שופכים על הכרוב ומערבבים.
  3. קולים במחבת את השומשום, מוסיפים לקערה ומערבבים.

טיפים

מומלץ מאוד לאטום ולצנן את הסלט במקרר במשך מספר שעות, לספיגת הטעמים.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם