אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
כרוב אדום ביין
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
כרוב אדום ביין זו מנה מסקרנת שכדאי לכם להכין!
המתיקות המבושמת של הריבה והיין מוסיפים לכרוב ארומה ייחודית, אלגנטית וטעימה – שמבליטה את נפלאות הכרוב האדום והוורסטיליות שלו.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-55 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1⁄2 ראש כרוב אדום
- 1 בצל
- שמן לטיגון
- 1⁄4 כוס חומץ
- 1.5 כוסות יין אדום
- 1 כפית מלח
- 1⁄2 כפית פלפל
- 1 כף ריבה
הוראות הכנה
- חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.
- מטגנים את הבצל בסיר עד להתרככותו. מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.
- מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.
- מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.
- משפרים תיבול, מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
סלט כרוב לבן עם שומשום
סלט כרוב לבן פשוט, טעים ובריא. הידעתם? כרוב הוא מקור מצוין לסידן. מידע נוסף על מקורות סידן מהצומח.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 5 מנות
כרוב ממולא
מתכון פשוט לכרוב ממולא באורז ועדשים שחורות ברוטב אדום, טעים מאוד ועשיר בחלבון!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 5 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- ישראלי
סלט כרוב עם שמיר
קבלו מתכון פשוט מאוד לסלט כרוב עם שמיר, טעים ביותר ומרענן כל ארוחה!