ממרח קשיו

ממרח קשיו

ריקוטה טבעונית

28
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
ממרח קשיו טעים ופשוט מאוד להכנה. אפשר להשתמש בגבינת קשיו כממרח על לחם, כגבינה לפיצה, לזניה וכדומה.
רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות
מנות
600 גרם

מרכיבים

  • 12 כוס אגוזי קשיו לא קלויים ולא מומלחים
  • 14 כוס מיץ לימון טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 450 גרם טופו קשה מפורר
  • 1 וחצי כפיות בזיליקום או פטרוזיליה מיובשים
  • 1 וחצי כפיות מלח

הוראות הכנה

  1. מערבבים בבלנדר את הקשיו, מיץ הלימון, השמן והשום עד לקבלת מחית חלקה.
  2. מוסיפים את הטופו ואת התבלינים הנותרים ומערבבים בבלנדר, אפשר לעצור את הערבול כשמתקבלת עיסה לא חלקה.

הצעות גיוון

אם אין לכם בזיליקום או פטרוזיליה יבשים, ניתן לשים 1/4 כוס עלים טריים קצוצים.

אולי יעניין אותך גם