חרוסת לפסח

חרוסת לפסח

מתכון לחרוסת עם אגוזים

אירה מקיינקו

מתכון פשוט וקל לחרוסת טבעונית לפסח שלא תוכלו להפסיק לנשנש! לחצו כאן למתכון לחרוסת של מתקדמים!

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 250 גרם ממרח תמרים
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפות יין אדום מתוק

הוראות הכנה

  1. קצצו את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. הגישו קר.

הצעת הגשה

מומלץ לאכול בכפית, על מצה או על עלה חסה רענן.

הצעת גיוון

ניתן להכין את המתכון ללא יין אדום, לגרסה ידידותית לילדים.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם