חרוסת לפסח

חרוסת לפסח

מתכון לחרוסת עם אגוזים

מתכון פשוט וקל לחרוסת טבעונית לפסח שלא תוכלו להפסיק לנשנש! לחצו כאן למתכון לחרוסת של מתקדמים!

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 250 גרם ממרח תמרים
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 2 כפות יין אדום מתוק

הוראות הכנה

  1. קצצו את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. הגישו קר.

הערות:

מומלץ לאכול בכפית, על מצה או על עלה חסה רענן.

ניתן להכין את המתכון ללא יין אדום, לגרסה ידידותית לילדים.

לעוד מתכונים טעימים וטיפים לפסח

דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 4.7 מתוך 5
guest
1 תגובה
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם