ממרח טופו בייןענבל פולאקממרח טופו בייןענבל פולאק

ממרח טופו ביין

כרם אביטל דיאטנית קליניתדיאטנית קלינית

קבלו מתכון שווה וטעים לממרח טופו ביין, שתוכלו למרוח על לחמים, כמילוי לירקות, ועוד.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1.5 כוסות יין (אדום או לבן)
  • 300 גרם טופו, חתוך לקוביות
  • 12 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 14 כוס שמן זית

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל במחבת במשך כ-10 דקות.
  2. מוסיפים את היין, הטופו, המלח והפלפל ומבשלים למשך כ-10 דקות נוספות.
  3. מעבירים שלושה רבעים מתוכן המחבת למעבד מזון, מוסיפים לו את שמן הזית וטוחנים היטב.
  4. מעבירים את הממרח לכלי הגשה ומפזרים עלו את שארית תוכן המחבת.
  5. ניתן לעטר את הממרח בעשבי תיבול שונים או בבצל ירוק קצוץ.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם