חרוסת עם אגוזים, תפוחי עץ וקינמון

חרוסת עם אגוזים, תפוחי עץ וקינמון

אירה מקיינקו

מתכון טעים לחרוסת טבעונית שלא תוכלו להפסיק לאכול! לחצו למתכון לחרוסת פשוטה יותר, מבלי להתפשר על הטעם!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 250 גרם ממרח תמרים (חצי חבילה) – או 11 תמרים מזן מג'הול, ללא הגלעין
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים (ניתן להשתמש גם בשקדים)
  • 13 כוס צימוקים
  • 3 כפות יין אדום מתוק
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 12 כפית קינמון
  • 12 כפית אגוז מוסקט
  • 12 כפית הל טחון
  • 3 תפוחי עץ ירוקים, קלופים ומגורדים גס

הוראות הכנה

  1. קצצו את כל המרכיבים (מלבד התפוחים) בבלנדר או במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. הוסיפו את התפוחים המגורדים גס וערבבו.

הצעת הגשה:

הגישו קר, על מצה או עלה חסה רענן.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם