
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מתכון מדהים לסופגניות טעימות ללא ביצים! כמו כל המתכונים לחנוכה שמכבדים את עצמם, הסופגניות האלה מטוגנות בשמן עמוק – זה אולי לא הכי בריא, אבל פעם בשנה מותר (אפילו התזונאית של האתר אישרה 🤩).
אין לכם כוח להכין סופגניות ומעדיפים לקנות? הנה רשימה של נקודות מכירה לסופגניות טבעוניות.
חג שמח ומתוק!
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אם אין לי רסק תפוחים ?
היי אביגיל, יש לך תפוחים בבית? אפשר להכין רסק ביתי ממש בקלות 🙂
האם אפשר לאפות במקום לטגן?
המתכון נראה נהדר, אבל האם ניתן לאפות במקום לטגן?
לא ניסיתי, אבל לא הייתי לוקחת סיכון של להמיר מתכון של סופגניה מטוגנת באפויה. מוזמנת אבל לנסות את המתכון של סופגנויות אפויות של שקמה https://tivoneat.co.il/vegan-doughnuts/
בתאבון 🙂
האם אפשר להכין בערב את הבצק ולטגן מחר בערב?
היי שני, מתנצלת שהתשובה באיחור! אפשר לעשות את ההתפחה הראשונה במקרר ואז זה ייקח 8-12 שעות במקום שעה וחצי. לדחות את הטיגון ביותר זמן מזה יהיה קשה כי השמרים ימותו.
כמה זמן לוקחת ההתפחה השנייה?
היי גניה, מתנצלת שהתשובה מגיעה באיחור… קשה לחזות מראש כמה זמן ייקח לתפיחה שנייה כי זה מאוד תלוי טמפרטורה.
שלום, 1.5 כפות שמרים זה נכון או שזה אמור להיות 1.5 כפיות?
היי תום, סליחה על התשובה המאוחרת! הכוונה היא לכף וחצי שמרים.
האם ניתן להקפיא?
היי שיר, מצטערת על התשובה המאוחרת… אפשר להקפיא את הבצק או לפני ההתפחה הראשונה או אחרי שיוצרים צורות ולפני ההתפחה השנייה. בשני המקרים צריך להוציא את הבצק ולתת לו להפשיר, ואז להתפיח ולהמשיך לפני המתכון.
הקפאה של סופגניות מוכנות כנראה תפגע בטריות אבל לא ניסיתי.